Web Analytics Made Easy - Statcounter

– اخبار ورزشی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ادامه مسابقات مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در قاره آسیا امروز (سه‌شنبه) تیم‌ ملی فوتبال ایران به مصاف امارات می‌‌رود. دیداری که در یک سوی آن یوز‌های ایرانی با قطعی کردن صعودشان، با خیالی‌ راحت‌ در خانه پا به میدان می‌گذارند، ولی در آن سوی میدان این بازی برای حریف حکم مرگ و زندگی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جدول رده‌بندی گروه A مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ در قاره آسیا شاگردان دراگان اسکوچیچ با شش برد، یک مساوی و بدون شکست و کسب ۱۹ امتیاز مقتدرانه در صدر جدول قرار دارند و به‌عنوان نخستین تیم آسیایی بعد از قطرِ میزبان حضورشان را در بالاترین سطح فوتبال دنیا قطعی کرده‌اند. البته با این وجود تیم ملی برای سه بازی پیش رویش در این مرحله برنامه‌ای به غیر برد نخواهد داشت، چراکه یوز‌های ایرانی این شانس را دارند تا حتی در سید دوم قرعه‌کشی جام جهانی نیز قرار بگیرند و این مهم نیاز به کسب پیروزی در بازی‌های پیش روی رسمی و دوستانه و بالا رفتن امتیاز تیم ملی در رده‌بندی فیفا دارد. بنابراین تیم ملی بعد از صعود به جام جهانی، حالا از بازی با امارات مأموریتی جدید را برای قرار گرفتن در سید دوم قرعه‌کشی جام جهانی و آمادگی بیشتر برای حضور در قطر دنبال ‌می‌کند.

شرایط برای امارات اما متفاوت است. این تیم با ۹ امتیاز در رده سوم جدول گروه A قرار دارد و از شانس خوبی برای حفظ این جایگاه و راهیابی به بازی پلی‌آف برخوردار است. البته امارات در پشت سر خود حریفانی چون لبنان و عراق را می‌بینید که نشان داده‌اند نگاهی جدی به صعود به جام جهانی دارند. با وجود اینکه امارات با تیم چهارم جدول فاصله‌ای چهار امتیازی دارد، اما این تیم در سه بازی باقیمانده‌اش به ترتیب با ایران، عراق و کره جنوبی روبه‌رو خواهد شد، حریفانی که رویارویی با آنها از کار فوق‌العاده سخت این کشور حاشیه خلیج فارس برای صعود به رده دوم و یا حتی ماندن در رده سوم جدول گروه A حکایت می‌کند.

تیم ملی در ادامه عملکرد خیره‌کننده‌اش با دراگان اسکوچیچ اخیراً عراق را در ورزشگاه آزادی از پیش رو برداشته و امارات نیز در بازی قبلی با دو گل سوریه را شکست داده است تا دو تیم با شرایط روحی و روانی ایده‌آل گام به این دیدار بگذارند. البته اماراتی‌ها مقابل برترین تیم کنونی قاره کهن، از لحاظ طبقاتی فاصله زیادی دارند. تیم ملی ایران با قرار گرفتن در رده بیست‌ویکم دنیا برترین تیم حال حاضر آسیاست، ولی امارات در رده‌بندی کلی فیفا جایگاهی بهتر از شصت‌ونهمی ندارد و در جایگاه هفتم آسیا ایستاده است.

اختلاف فنی و شخصیتی دو تیم تنها به رده‌بندی فیفا ختم نمی‌شود. دو تیم تا‌کنون ۱۷ بار مقابل یکدیگر بازی کرده‌اند که ایران ۱۳ بار به پیروزی دست پیدا کرده‌ است و امارات یک بار. سه بازی نیز به تساوی انجامیده است. این در حالی است که تنها برد اماراتی‌ها به بازی دوستانه دو تیم در سال ۷۶ که با نتیجه ۳ بر یک همراه بود، برمی‌گردد و این یعنی اماراتی‌ها تاکنون تیم ملی ایران را در هیچ مسابقه رسمی شکست نداده‌اند. بنابراین تیم ملی امارات در این بازی به دنبال شکستن طلسم و تیم ملی ایران که در ۱۴ بازی قبلش‌اش طعم شکست را نچشیده به دنبال حفظ این رکورد است.

در بُعد دیگر آمار، تیم ملی ایران در این ۱۷ بازی ۲۵ بار دروازه امارات را باز کرده و تنها چهار گل دریافت کرده است. تیم ملی ایران در حالی در طول ۱۷ بازی‌اش مقابل امارات فقط در دو بازی از حریفش گل دریافت کرده است که این تیم در این مرحله از مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ نیز تاکنون تنها دو گل از حریفان خورده و این موضوع نشان از کار سخت تیم تحت هدایت برت فن‌مارویک هلندی برای گشودن دروازه امیر عابدزاده دارد.

تیم ملی ایران در این بازی نیز سردار آزمون را به دلیل ابتلا به کرونا در اختیار ندارد. همچنین احسان حاج‌صفی و اللهیار صیادمنش در اختیار تیم‌های باشگاه‌های‌شان هستند و علیرضا بیرانوند هم که تست کرونایش بعد از دیدار عراق مثبت شد در بازی امروز حضور نخواهد داشت. در این میان میلاد سرلک که اخیراً دچار آسیب‌دیدگی شده از اردوی تیم ملی خارج شده است و شجاع خلیل‌زاده هم به دلیل دوکارته بودن بازی با امارات را از دست داده. در آن سو احمد نوراللهی با منفی شدن تست کرونایش به تمرینات برگشته است و مشکلی بابت همراهی تیم ملی ندارد.

دیدار دو تیم ایران و امارات از ساعت ۱۸ امروز (سه‌شنبه) با قضاوت احمد الکافِ عمانی در ورزشگاه آزادی و بدون حضور تماشاگران برگزار می‌شود.۳ هدف امارات مقابل ایران؛ پلی‌‌آف‌، عبور از طلسم و انتقامرسانه اماراتی: شاگردان فن‌مارویک با روحیه بالا راهی تهران شدنداسکوچیچ: کسی نباید ایران را در جام جهانی دست‌کم بگیرد/ یک مأموریت غیرممکن را به پیروزی تبدیل کردیم

برنامه کلی دیدار‌های هفته هشتم مرحله سوم مقدماتی جام جهانی در قاره آسیا که همگی امروز برگزار می‌شوند  به شرح زیر است:

گروه A:
لبنان – عراق، ساعت ۱۵:۳۰
سوریه – کره جنوبی، ساعت ۱۷:۳۰
ایران – امارات، ساعت ۱۸

گروه B:
ژاپن – عربستان، ساعت ۱۳:۴۵
ویتنام – چین، ساعت ۱۵:۳۰
عمان – استرالیا، ساعت ۱۹:۳۰

انتهای پیام/ 

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال امارات تیم ملی فوتبال ایران انتخابی جام جهانی تیم ملی ایران رده بندی دو تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۴۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ (+عکس)

وقتی به پرنده‌ای نگاه می‌کنید که در دوردست در حال پرواز است، به این فکر کرده‌اید که تا چه ارتفاعی می‌تواند بالا برود؟

به گزارش یورو نیوز، گونه‌ای که رکورد بالاترین ارتفاع پرواز را در بین تمامی پرندگان در اختیار دارد، کرکس دال روپل (Gyps rueppellii) است. در سال ۱۹۷۳ میلادی یک کرکس روپل با یک هواپیمای تجاری در ارتفاع ۱۱ هزار و ۳۰۰ متری بر فراز ساحل عاج در غرب آفریقا برخورد کرد. 

هواپیما علیرغم اینکه یکی از موتورهایش را از دست داد، موفق به فرود شد. اما پرنده چندان خوش‌شانس نبود و جان سالم به در نبرد. تنها چیزی که از این پرنده باقی مانده بود ۵ پر کامل و ۱۵تکه پر کوچک‌تر بود که البته همین‌ها هم برای شناسایی گونه و تأیید اوج‌گیری باورنکردنی این پرنده کافی بودند.

این پرنده، بومی منطقه ساحل صحرا در آفریقا است و در چندین کشور از جمله زیمبابوه، سنگال و اتیوپی یافت می‌شود. طول بال‌های قدرتمند این پرندگان به بیش از ۲ متر می‌رسد، با این وجود این کرکس‌های روپل به ندرت در پرواز از آنها استفاده می‌کنند.

در واقع این کرکس‌ها در صعود پیوسته خود به ارتفاعات بالا و برای اوج‌گیری و جستجوی طعمه، غالبا روی ستون‌های گرمایی و بالارونده جو سوار می‌شوند.

دانشمندان می‌گویند کاملاً محتمل است که رویداد ۱۹۷۳ و برخورد یک کرکس روپل با هواپیمای تجاری یک استثنا بوده باشد. در واقع دلایلی وجود دارد که چرا معمولاً پرندگان در کنار هواپیماهای مسافربری در ارتفاع بالا دیده نمی‌شوند. یکی از عمده‌ترین این دلایل به اکسیژن مربوط می‌شود.

کرکس دال روپل

از دیگر رقبای کرکس روپل در ارتفاعات، می‌توان به درنای خاکستری اشاره کرد. محققان یکی از این درناها را در ارتفاع ۱۰ هزار متری به هنگام فرار از یک عقاب در کوه‌های هیمالیا ثبت کرده‌اند. یک غاز سرنواری نیز در ارتفاع ۷۳۰۰ متری در این ناحیه مشاهده شده است.

از زمان ثبت این موارد و حتی با وجود فناوری‌های مدرن ردیابی، تا کنون هیچ سابقه‌ای از نزدیک شدن یک پرنده دیگر به رکورد کرکس روپل به دست نیامده و به همین خاطر حدنصاب اوج‌گیری در آسمان همچنان در اختیار این پرنده است.

این در شرایطی است که اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت، کرکس روپل را در فهرست پرندگان در معرض خطر جدی طبقه‌بندی کرده است. 

این گونه از کرکس‌ها، مانند بسیاری از پرندگان مشابه آفریقایی، با خطر از دست دادن زیستگاه، شکار و کاهش دسترسی به تنها منبع غذایی خود یعنی لاشه‌ها تهدید می‌شوند.

مسمومیت حاصل از آفت‌کش‌هایی نظیر «کربوفوران» همینطور داروی دیکلوفناک نیز در کاهش جمعیت این پرندگان موثر بوده است. 

دیکلوفناک معمولا به عنوان ضد التهاب در درمان‌های دامپزشکی استفاده می‌شود، اما اگر کرکس‌های روپل لاشه حیواناتی را که چنین دارویی را مصرف کرده‌اند بخورند، ممکن است تلف شوند.

این موضوع زمانی تعجب‌آور می‌شود که بدانیم کرکس‌های روپل می‌توانند بدون هیچ مشکلی گوشت آلوده به سیاه‌زخم و بوتولیسم را بخورند و هضم کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • صعود بایرلورکوزن به فینال لیگ قهرمانان اروپا در شب تساوی 1-1 مقابل منچستریونایتد (2002/5/1) / فیلم
  • طلسم پرسپولیس امروز می‌شکند؟
  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • ارتقای رکورد یا شکستن طلسم؟ 12 سال شکست‌ناپذیری رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ! / عکس
  • صعود بایرلورکوزن به فینال لیگ قهرمانان اروپا با تساوی 1-1 مقابل منچستریونایتد (30 آوریل 2002)
  • رکورد جهانی ارتفاع پرواز با این پرنده زده شد
  • النصر و رونالدو به دنبال شکست طلسم ۳۴ ساله
  • شمس‌ آذر به دنبال طلسم‌شکنی مقابل پیکان
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • دقیقی به دنبال شکست طلسم مقابل تیم تهرانی